«Інтеру» може дістатись шоу «Американський шанс»

11 Червня 2007
17010
11 Червня 2007
13:26

«Інтеру» може дістатись шоу «Американський шанс»

17010
«Інтеру» може дістатись шоу «Американський шанс»

Незабаром в Україні стартує телепроект «Американський шанс». Протягом кількох місяців українські глядачі матимуть змогу спостерігати за тим, як дванадцять дівчат змагатимуться за можливість стати учасницями дівочої поп-групи в Голлівуді.

 

Проект буде створено на замовлення американського продюсера Дейвіда Джанка, який багато років очолював східноєвропейський офіс Universal і займався просуванням таких російських проектів, як група «Тату» та співачка Алсу. Дейвід Джанк запропонував участь у проекті президенту компанії Ukrainian Records /Universal Андрію Даховському та відомому телепродюсеру Ігореві Кондратюку («Шанс», «Караоке на майдані» тощо).  

 

За словами Ігоря Кондратюка, формат було обрано з огляду на те, що на американському музичному ринку дівочі поп-групи користуються найбільшим попитом, і в них, - якщо вони перебувають під опікою відомих продюсерів, - найохочіше інвестують гроші.

 

Відбіркові тури проходитимуть у найбільших містах України – Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Львові. Тридцять учасниць отримають запрошення на кастинг до Києва, а дванадцять найкращих – полетять до Голлівуда, де навчатимуться в Hollywood Pop Academy. Після двох-трьох місяців навчання розпочнуться зіомки реаліті-шоу, в ході якого добиратимуть п’ятьох учасниць майбутньої групи.

 

Поки що невідомо, який український канал транслюватиме шоу, проте, за словами Ігоря Кондратюка, як імовірного партнера організатори проекту розглядають канал «Інтер». Також він наголошує, що це одноразовий проект, поява якого не означає припинення програми «Шанс».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17010
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду