Медіа-профспілка проведе 17 листопада всеукраїнську акцію „НЕ ДУШІТЬ”

14 Листопада 2005
708
14 Листопада 2005
17:29

Медіа-профспілка проведе 17 листопада всеукраїнську акцію „НЕ ДУШІТЬ”

708
Медіа-профспілка проведе 17 листопада всеукраїнську акцію „НЕ ДУШІТЬ”
Незалежна медіа-профспілка України проведе всеукраїнську акцію протесту проти дискримінаційних положень Закону України „Про вибори народних депутатів”, що обмежують свободу ЗМІ у висвітленні виборчого процесу. Акція в Києві відбудеться 17 листопада о 12.00 біля Верховної Ради, у день розгляду змін до закону.

Рішення про це ухвалив позачерговий з’їзд НМПУ, що пройшов 11-13 листопада у Ворохті.

Журналісти із зашморгами на шиях вийдуть під стіни Верховної Ради, скандуючи гасло „Не душіть”. На імпровізованих шибеницях тріумвірат парламент-Президент-ЦВК вішатиме ляльок, що уособлюватимуть пресу. Депутати отримають листівки із вимогами від журналістів внести зміни до положень закону, що перешкоджають діяльності ЗМІ та обмежують право громадян знати і обирати.

У цей же день акції протесту журналістів пройдуть у тих регіонах України, де існують осередки Незалежної медіа-профспілки України. О 12.00 журналісти з двадцяти міст вийдуть під міські поштамти, щоб відіслати листа зі своїми вимогами народним депутатам.

Медіа-профспілка закликає журналістів прийти до Верховної Ради і відстояти своє право на професію.

Підтвердити свою участь в акції можна за тел. (044) 537-20-03, 202-44-41 info@profspilka.org.ua.

За інф.НМПУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду