Депутати займатимуться ЗМІ і розвідкою

14 Листопада 2005
690
14 Листопада 2005
13:15

Депутати займатимуться ЗМІ і розвідкою

690
Депутати займатимуться ЗМІ і розвідкою
Проект бюджету на 2006 рік, скоріш за все, Верховна Рада розгляне на наступному пленарному тижні.

Про це на засіданні погоджувальної ради керівників груп і фракцій парламенту повідомив спікер Володимир Литвин.

Водночас голова бюджетного комітету Людмила Супрун сказала, що проект бюджету поки не готовий до розгляду у другому читанні, оскільки існує ще багато неузгодженостей між бюджетним комітетом і урядом.

"Неузгодженості перед усім стосуються фінансування місцевих бюджетів", - сказала Супрун.

Водночас за її словами, уряд врахував майже 90% поправок до тексту проекту, запропонованих бюджетним комітетом.

Супрун також повідомила, що в понеділок відбудеться спільне засідання членів уряду і бюджетного комітету, де розглядатимуться пропозиції по внесенню проекту бюджету на голосування на перше грудня.

На цьому ж пленарному тижні планується розглянути блок законопроектів, необхідних для вступу України до СОТ, а також зміни до закону про вибори (стосовно діяльності ЗМІ), питання призначення суддів Конституційного суду а також зміни до закону про місцеві вибори.

У цілому, як повідомив Литвин, на цей пленарний тиждень на розгляд Верховної Ради винесено 80 питань, які охоплюють близько 100 законопроектів.

"Усі вони переважно пов’язані з проблематикою вступу України до СОТ ... очевидно нам потрібно робити все, щоб підтримати пропозиції президента", - сказав Литвин.

Крім того, він зазначив, що президент вніс на розгляд Верховної Ради невідкладні законопроекти щодо розвідувальних органів

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду