Ющенко звільнив двох губернаторів

8 Листопада 2005
732
8 Листопада 2005
15:48

Ющенко звільнив двох губернаторів

732
Ющенко звільнив двох губернаторів
Президент Віктор Ющенко звільнив голів Запорізької обласної державної адміністрації Юрія Артеменка і Луганської обладміністрації Олексія Данилова.

Відповідні укази розміщено на сайті президента.

Раніше про це повідомила в інтерв'ю журналістам прес-секретар президента Ірина Геращенко у вівторок у Києві.

"Президент України підписав укази про звільнення голів Запорізької і Луганської областей у зв'язку з переходом на іншу роботу. Панові Артеменку і панові Данилову будуть запропоновані інші посади у виконавчій владі", - сказала вона.

За словами Геращенко, напередодні з цими керівниками обладміністрацій була проведена бесіда в Кабінеті міністрів і секретаріаті президента.

"З ними погоджено те, що вони переходять на іншу роботу у виконавчій владі. Їм подякували за проведену роботу", - повідомила вона, додавши: "Ці кадрові ротації робляться з метою підвищення ефективності роботи влади".

Артеменко і Данилов були призначені головами регіонів 4 лютого цього року.

Артеменко, 1963 року народження, до цього призначення був депутатом (фракція "Наша Україна"), заступником голови парламентського комітету зі свободи слова й інформації. Раніше був депутатом Запорізької облради, головним редактором газети "МИТЬ".

Данилов, 1962 року народження, заступник директора Інституту європейської інтеграції і розвитку, заступник голови партії "Яблуко". Під час президентських виборів 2004 року керував Луганським обласним штабом блоку "Наша Україна". У 1994-1997 роках очолював Луганську міськраду.

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду