Суспільне телебачення Азербайджану не виправдовує сподівань

3 Жовтня 2005
732
3 Жовтня 2005
16:05

Суспільне телебачення Азербайджану не виправдовує сподівань

732
Суспільне телебачення Азербайджану не виправдовує сподівань
«Вже минув майже місяць з того часу, як Громадське телебачення вийшло в ефір. Суспільство з великими сподіваннями чекало на його появу.

Але варто зауважити, з точки зору професіоналізму в творчому плані у ГТБ є дуже серйозні недоліки. На екрані немає чіткої програми, яка б відображала сутність суспільного мовлення, в розподілі програм. Їх порядку, представленні, у виборі самих програм та ведучих спостерігається хаотичність».

Таку заяву зробив журналіст Гулу Магеррамли.

За його словами, в основній інформаційній програмі ГТБ «Джарчи» недоліки помітні надто чітко. Цій програмі не вдається створити інформаційне середовище, вона недостатньо чітко відображає процеси, які відбуваються в країні, нинішню панораму суспільства. Я ще не кажу про інші недоліки, які пов‘язані з професійними стандартами».

На думку Г.Магеррамли, ГТБ з цим рівнем і таким потенціалом кадрів не зможе виправдати покладених на них сподівань: «Фактично, це провінційний рівень. Вважаю, що першочергово, телебачення повинно вирішити свої проблеми, пов‘язані з професіоналізмом, суспільство ж для того, аби вдихнути в ТБ новий подих, повинно збільшити у відношенні до нього свою підтримку та увагу».

Веб-портал суспільного мовлення України

Читайте також:

Общественное телевидение Азербайджана получает бессрочную лицензию

В Азербайджане будет Общественное телевидение
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду