Микола Томенко: Восени може бути завершене створення правової бази для суспільного мовлення в Україні

8 Липня 2005
562
8 Липня 2005
15:26

Микола Томенко: Восени може бути завершене створення правової бази для суспільного мовлення в Україні

562
Микола Томенко: Восени може бути завершене створення правової бази для суспільного мовлення в Україні
Так Віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних та соціальних питань прокоментував прийняття у першому читанні нової редакції законопроекту про внесення змін до Закону України "Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України" та Проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо фінансово-господарської діяльності НТКУ та НРКУ), повідомляє його прес-служба.

На думку Миколи Томенка, сьогоднішнє прийняття цих законопроектів за основу є серйозним та важливим кроком для законодавчого забезпечення функціонування суспільного мовлення в нашій країні. І за умови активної співпраці у цьому питанні Уряду, Верховної Ради та громадськості, на думку віце-прем’єра, створення правової бази для суспільного мовлення можна буде завершити прийняттям цих законопроектів у другому читанні вже восени, на початку наступної сесії парламенту.

за інф. прес-служби Миколи Томенка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
562
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду