Власник "Інтеру" перебуває у лікарні у важкому стані

13 Червня 2005
747
13 Червня 2005
17:49

Власник "Інтеру" перебуває у лікарні у важкому стані

747
Власник "Інтеру" перебуває у лікарні у важкому стані
Народний депутат Ігор Плужніков, фактичний власник телеканалу „Інтер”, перебуває в комі третього ступеню з діагнозом „токсичний гепатит”. Про це повідомляє „ОБОЗ”, посилаючись на поінформоване джерело, яке заслуговує довіри. За їх інформацією, у Плужнікова „вже зупинялося серце, його періодично підключають до апарату штучного дихання. В Київ Плужнікова було доставлено кілька днів тому із Карлових Вар, де він перебував тривалий час”.

Джерело звертає увагу на те, що „загадкова хвороба Плужнікова дивним чином збіглася з чутками про продаж пакету „Інтера” російському олігарху Абрамову за посередництва Григоришина”. Джерело припускає, що за „пакет, оцінений в $280 млн., завдаток вже передано”...

На думку джерела, Плужнікову може походити загроза „як від потенційних покупців, так і від політичних партнерів, які напередодні виборів не хочуть розставатися із контролем над найвпливовішим телеканалом”.

Від «Детектор медіа»: - Джерела «ТК» підтвердили інформацію про перебування Ігоря Плужникова в лікарні, а також про його важкий стан. Діагноз – гепатит – теж підтверджується, але йдеться, скоріше, про загострення старої хвороби. В той же час на каналі «Інтер» повідомили, що телеканал працює в звичному режимі, система управління каналом залишається незмінною. Джерела з каналу натякають на можливий важкий психологічний стан народного депутата, але не пов’язують саме з цим напряму загострення хвороби.

Детектор медіа

Обозреватель

Читайте також:

Депутат Нечипорук просит провести расследование обстоятельств преждевременной смерти Плужникова

Лікарі стверджують, що Плужников помер своєю смертю

Комментарий врача по поводу смерти Плужникова
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Детектор медіа
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
747
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду