Лідер СПУ шкодує, що в Україні досі немає Суспільного телебачення

15 Квітня 2005
864
15 Квітня 2005
17:29

Лідер СПУ шкодує, що в Україні досі немає Суспільного телебачення

864
Лідер СПУ шкодує, що в Україні досі немає Суспільного телебачення
Як вже повідомляла "Детектор медіа", сьогодні держсекретар президента Олександр Зінченко заявив, що він є противником ідеї створення суспільного ТБ в Україні, вважаючи її передчасною.

Коментуючи цю заяву, лідер СПУ Олександр Мороз зазначив, що створення Суспільного телебачення – це проблема, яку треба було вирішити ще десять років тому.

„І коли можновладці чи їх симпатики говорять про те, що Суспільне телебачення не потрібне, прикриваючись тим, що це є передчасним, це свідчить лише про те, що вони відірвані від суспільства і що їм здається, що вони прийшли назавжди”, -- зауважив пан Мороз.

Лідер Соціалістичної партії впевнений, що українському суспільству вкрай необхідні об`єктивні ЗМІ, які обслуговували б не владу, а українського глядача чи слухача.

„Це ключ до розв`язання багатьох проблем у суспільстві”, -- підкреслив Олександр Мороз, -- І я наголошую, що суспільне телебачення необхідне Україні, бо від цього виграє пересічний громадянин”.

„Звичайно, постає багато питань, щодо власності УТ-1 і правових відносин. Також ми маємо майже приватизований УТ-2, але ці питання вирішуються у правовому полі. Можливо, ці проблеми і стримують Олександра Зінченка, але хай нічого не боїться. Хто рухається, звичайно, робить помилки, але він перемагає”, -- наголосив пан Мороз.
„Детектор медіа”

Читайте також: Сергій Правденко: «Головне, щоб пан Зінченко зараз не „нарадив” Президентові"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду