detector.media
15.04.2005 17:29
Лідер СПУ шкодує, що в Україні досі немає Суспільного телебачення
Як вже повідомляла "Детектор медіа", сьогодні держсекретар президента Олександр Зінченко заявив, що він є противником ідеї створення суспільного ТБ в Україні, вважаючи її передчасною.

Коментуючи цю заяву, лідер СПУ Олександр Мороз зазначив, що створення Суспільного телебачення – це проблема, яку треба було вирішити ще десять років тому.

„І коли можновладці чи їх симпатики говорять про те, що Суспільне телебачення не потрібне, прикриваючись тим, що це є передчасним, це свідчить лише про те, що вони відірвані від суспільства і що їм здається, що вони прийшли назавжди”, -- зауважив пан Мороз.

Лідер Соціалістичної партії впевнений, що українському суспільству вкрай необхідні об`єктивні ЗМІ, які обслуговували б не владу, а українського глядача чи слухача.

„Це ключ до розв`язання багатьох проблем у суспільстві”, -- підкреслив Олександр Мороз, -- І я наголошую, що суспільне телебачення необхідне Україні, бо від цього виграє пересічний громадянин”.

„Звичайно, постає багато питань, щодо власності УТ-1 і правових відносин. Також ми маємо майже приватизований УТ-2, але ці питання вирішуються у правовому полі. Можливо, ці проблеми і стримують Олександра Зінченка, але хай нічого не боїться. Хто рухається, звичайно, робить помилки, але він перемагає”, -- наголосив пан Мороз.
„Детектор медіа”

Читайте також: Сергій Правденко: «Головне, щоб пан Зінченко зараз не „нарадив” Президентові"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY