В Україну повертається гендиректор "Таких справ"

2 Березня 2005
762
2 Березня 2005
12:40

В Україну повертається гендиректор "Таких справ"

762
В Україну повертається гендиректор "Таких справ"
Як повідомила прес-служба "Таких справ", 3 березня за сприяння Президента України повертається політичний вигнанець, генеральний директор видавничого і поліграфічного центру «Такі справи», член партії «Батьківщина» Олександр Данилов. (Його рейс, а відтак і час прибуття, перебувають на стадії уточнення).

Наступного дня, 4 березня, о 14.00, в інформагентстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4) відбудеться його прес-конференція. Оголошено дві головні теми цього заходу:

- "Повернення політичного вигнанця — ознака змін в Україні" та

- "Створення фонду політичного біженця".

Нагадаємо, що після того, як в 2002 році "Такі справи" надрукувало книжку про Юлію Тимошенко "Невиконане замовлення", податківці назвали підприємство учасником протиправних дій і заявили, що вони причетні до відмивання 196.900.000 гривень, а проти генерального директора “Таких справ” Олександра Данилова було порушено кримінальну справу.

В травні 2002 року за його зверненням Міністерство внутрішніх справ Литовської Республіки вирішило надати громадянину України Олександру Данилову статус біженця і дозволити йому постійне проживання на території Литовської Республіки.

В червні 2004 року Державна податкова інспекція Шевченківського району в місті Києві письмово повідомила видавничий і поліграфічний центр “Такі справи”, що оголошена раніше перевірка, за висловом заступника голови ДПІ С.Тихонова, “вважається недоцільною”.

"Детектор медіа",за інф.прес-служби "Таких справ"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду