detector.media
02.03.2005 12:40
В Україну повертається гендиректор "Таких справ"
Як повідомила прес-служба "Таких справ", 3 березня за сприяння Президента України повертається політичний вигнанець, генеральний директор видавничого і поліграфічного центру «Такі справи», член партії «Батьківщина» Олександр Данилов. (Його рейс, а відтак і час прибуття, перебувають на стадії уточнення).

Наступного дня, 4 березня, о 14.00, в інформагентстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4) відбудеться його прес-конференція. Оголошено дві головні теми цього заходу:

- "Повернення політичного вигнанця — ознака змін в Україні" та

- "Створення фонду політичного біженця".

Нагадаємо, що після того, як в 2002 році "Такі справи" надрукувало книжку про Юлію Тимошенко "Невиконане замовлення", податківці назвали підприємство учасником протиправних дій і заявили, що вони причетні до відмивання 196.900.000 гривень, а проти генерального директора “Таких справ” Олександра Данилова було порушено кримінальну справу.

В травні 2002 року за його зверненням Міністерство внутрішніх справ Литовської Республіки вирішило надати громадянину України Олександру Данилову статус біженця і дозволити йому постійне проживання на території Литовської Республіки.

В червні 2004 року Державна податкова інспекція Шевченківського району в місті Києві письмово повідомила видавничий і поліграфічний центр “Такі справи”, що оголошена раніше перевірка, за висловом заступника голови ДПІ С.Тихонова, “вважається недоцільною”.

"Детектор медіа",за інф.прес-служби "Таких справ"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY