Янукович піде в найбільшу опозиційну газету

5 Листопада 2004
589
5 Листопада 2004
11:19

Янукович піде в найбільшу опозиційну газету

589
Янукович піде в найбільшу опозиційну газету
Кандидат від влади Віктор Янукович у п'ятницю відвідає редакцію опозиційної газети "Сільські вісті".

За інформацією "Української правди", Янукович відвідає "Сільські вісті" о 15 годині.

Як повідомив "УП" редактор газети Василь Грузін, ініціатором візиту Януковича є він сам.

На питання, чи можуть інші журналісти прийти на цю зустріч, Грузін сказав, що умовою сторони прем'єра є лише присутність працівників "Сільських вістей".

Редактор газети сказав, що вони не надсилали питання на узгодження Януковичу, оскільки не знають, чи буде він взагалі давати інтерв'ю.

"Може, він прийде, виступить і піде. Може, захоче відповісти на питання. Ми не знаємо, бо не ми є ініціатором зустрічі", - сказав Грузін.

Як відомо, газета "Сільські вісті" вважається наймасовішим опозиційним виданням України, яке підтримує Олександра Мороза та дещо меншою мірою Віктора Ющенка.

Головою редакційної ради "Сільських вістей" є депутат від Соцпартії Іван Сподаренко.

"УП"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду