15 квітня о 22.00 на 5 каналі відбудеться прем’єра проекту журналістських розслідувань Володимира Ар’єва “Закрита Зона”

13 Квітня 2004
769
13 Квітня 2004
15:38

15 квітня о 22.00 на 5 каналі відбудеться прем’єра проекту журналістських розслідувань Володимира Ар’єва “Закрита Зона”

769
15 квітня о 22.00 на 5 каналі відбудеться прем’єра проекту журналістських розслідувань Володимира Ар’єва “Закрита Зона”
“Закрита зона” без заборон.

15 квітня о 22.00 на 5 каналі відбудеться прем’єра проекту журналістських розслідувань Володимира Ар’єва “Закрита Зона”. Автор обіцяє відновити вже давно зниклий на українському телебаченні формат.

Темою для першого ефіру команда, що працює над проектом, обрала події, які розгорталися навколо виборів мера Мукачева. Програма має підзаголовок “Повінь”, адже на думку творчої групи проекту, те, що коїться в цьому закарпатському місті можна порівняти із силою стихії, яка змітає все на своєму шляху.

Тиск збоку представників влади знімальна група “Закритої зони” відчула ще до виходу першої програми в ефір. 23 березня на журналістів напав депутат Мукачівської міськради, радник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Чубирко – родич голови СДПУ(О) Віктора Медведчука.

Попри це, журналістам вдалося зібрати інформацію і успішно підготуватися до прем’єри. У програмі будуть подані точки зору учасників події з обох сторін, а також продемонстровані кадри, які до цього не були в ефірі жодного телеканалу. І ці кадри яскраво характеризують те напруження, в якому Мукачево перебуває протягом року.

“Варто знати!” – це буде гаслом нового проекту. За словами Володимира Ар’єва, громадяни України не повинні залишатися й надалі в інформаційній блокаді. Інакше тоді в закриту зону перетвориться вся держава.

Теми для наступних проектів команди “Закритої зони” вже розписані до липня місяця включно. Програма буде виходити щочетверга о 22.00.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду