На персональній електронній сторінці Юрій Луканов представив текст своєї книжки про Кучму і сценарії фільмів

23 Березня 2004
587
23 Березня 2004
16:28

На персональній електронній сторінці Юрій Луканов представив текст своєї книжки про Кучму і сценарії фільмів

587
На персональній електронній сторінці Юрій Луканов представив текст своєї книжки про Кучму і сценарії фільмів
Журналіст Юрій Луканов відкрив в інтернеті персональну сторінку (www.geocities.com/yuriylukanov), де серед іншого представлені тексти його книжко “Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми”, “Козюльки” (епіграми на політиків, телезірок та віршики чорного гумору), які були випущені видавництвом “Такі справи”, а також сценарії його документальних фільмів “Три любові Степана Бандери” та “Хто ви є, містер Джекі?”. Велике місце займає рубрика “ЗМІ про...”, де вміщені матеріали в ЗМІ про вищезгадані твори Юрія Луканова.

Необхідність відкриття персональної сторінки Юрій Луканов пояснив “Детектор медіа” так: “До мене нерідко звертаються з питаннями, мовляв, де можна почитати твої книжки. Вони в принципі є в продажу, але це ж не детективи, котрі лежать на кожній розкладці. Ось я і вирішив поставити їх в неті для ширшого доступу. Заодно помістив й інші матеріали, щоб ті, хто цікавиться, могли чіткіше собі уявити, що я за один”.

Інформація “Детектор медіа”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
587
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду