Цього року Україну на Євробаченні представлятиме співачка Руслана

28 Січня 2004
894
28 Січня 2004
18:04

Цього року Україну на Євробаченні представлятиме співачка Руслана

894
Цього року Україну на Євробаченні представлятиме співачка Руслана
Україна готується до пісенного конкурсу Євробачення-2004, який відбудеться у травні у Стамбулі. Цього року Україну на Євробаченні представлятиме співачка Руслана. Сьогодні у конференц-залі Національної телекомпанії України відбулася прес-конференція, присвячена піготовці до участі у конкурсі. За словами президента НТКУ Олександра Савенка, як такого конкурсу з відбору претендентів не було. Художня Рада НТКУ вибирала між Ані Лорак та Русланою. Останній пощастило більше - саме вона 12 травня вийде на сцену найпопулярнішого у світі телевізійного пісенного конкурсу. Відомо також, що конкуренткою Руслани стане Вєрка Сердючка, яка представлятиме Росію.

Минулого року на 48-му пісенному конкурсі Євробачення, який відбувся 24 травня 2003 року у Ризі, Україна вперше брала активну участь. Олександр Пономарьов, який представляв нашу країну з піснею "Hasta la Vista" зайняв 14 місце серед 26 учасників. Руслана на прес-конференції заявила, що розраховує на перемогу. Робота над піснею, з якою Руслана виступатиме на Євробаченні, вже майже закінчена. За словами співачки, пісня буде двомовною - українською з англійським приспівом.

Цього року дещо зміниться формат конкурсу. А саме, відтепер конкурс складатиметься з двох частин – півфіналу та гранд-фіналу. Це зроблено з метою залучення до Конкурсу якомога більшої кількості країн. Цього року у Євробаченні візьмуть участь 36 країн.

Анна Сенюк, "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
894
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду