detector.media
28.01.2004 18:04
Цього року Україну на Євробаченні представлятиме співачка Руслана
Україна готується до пісенного конкурсу Євробачення-2004, який відбудеться у травні у Стамбулі. Цього року Україну на Євробаченні представлятиме співачка Руслана. Сьогодні у конференц-залі Національної телекомпанії України відбулася прес-конференція, присвячена піготовці до участі у конкурсі. За словами президента НТКУ Олександра Савенка, як такого конкурсу з відбору претендентів не було. Художня Рада НТКУ вибирала між Ані Лорак та Русланою. Останній пощастило більше - саме вона 12 травня вийде на сцену найпопулярнішого у світі телевізійного пісенного конкурсу. Відомо також, що конкуренткою Руслани стане Вєрка Сердючка, яка представлятиме Росію.

Минулого року на 48-му пісенному конкурсі Євробачення, який відбувся 24 травня 2003 року у Ризі, Україна вперше брала активну участь. Олександр Пономарьов, який представляв нашу країну з піснею "Hasta la Vista" зайняв 14 місце серед 26 учасників. Руслана на прес-конференції заявила, що розраховує на перемогу. Робота над піснею, з якою Руслана виступатиме на Євробаченні, вже майже закінчена. За словами співачки, пісня буде двомовною - українською з англійським приспівом.

Цього року дещо зміниться формат конкурсу. А саме, відтепер конкурс складатиметься з двох частин – півфіналу та гранд-фіналу. Це зроблено з метою залучення до Конкурсу якомога більшої кількості країн. Цього року у Євробаченні візьмуть участь 36 країн.

Анна Сенюк, "Детектор медіа"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY