Національна рада рекомендувала телеканалам висвітлювати питання Голодомору

20 Листопада 2003
680
20 Листопада 2003
14:52

Національна рада рекомендувала телеканалам висвітлювати питання Голодомору

680
Національна рада рекомендувала телеканалам висвітлювати питання Голодомору
Таке рішення було ухвалено сьогодні на засіданні Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення з ініціативи члена Нацради Віктора Лешика.

Нагадаємо, що напередодні "Детектор медіа" опублікувала матеріал Тетяни Мельник "Схаменіться!", у якому, зокрема, зазначалося, що «Детектор медіа» приєднується до заклику нашого автора, адресованого програмним службам та керівникам телеканалів змінити мовлення у День пам'яті жертв голодомору та політичних репресій - 22 листопада, оскільки цього дня канали заявили переважно розважальні програми.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду