Завтра буде презентовано книгу Олександра Бойченка

3 Листопада 2003
584
3 Листопада 2003
16:23

Завтра буде презентовано книгу Олександра Бойченка

584
Завтра буде презентовано книгу Олександра Бойченка
Сам автор, Олександр Бойченко, якого називають "одним із найцікавіших літературних оглядачів" (Леся Ганжа. "Детектор медіа"), так охарактеризував власну першу книгу "Щось на кшталт Шатокуа" : "Ще одна книжка для всіх і ні для кого: Лермонтов і Пелєвін, Гессе і Камю, Фолкнер і Кізі, Ґомбрович і Зілагі, Іздрик і Прохасько — ці та інші улюблені письменники у святій справі визволення окремої людини з надмірних обіймів решти людства".

Утім, ця книга — це не просто збірка звичайних літературознавчих статей, написаних автором для різних вітчизняних періодичних видань.

У реальному житті Олександр Бойченко — доцент Чернівецького університету, координатор Буковинського центру гуманітарних досліджень. У житті віртуальному — редактор і співзасновник часопису "Потяг 76" (разом із Юрієм Андруховичем). А от у газетному — постать Олександра Бойченка вже обросла міфами і легендами.

Побачити справжнього Олександра Бойченка, отримати відповіді на всі ці та багато інших питань, поговорити про літературу, культуру, "профанацію науки" і дізнатися, нарешті, що ж таке шатокуа можна у вівторок, 4 листопада о 18:30 в НаУКМА, корпус "Бурса", вул. Набережно-Хрещатицька 27, 1 поверх, кімн. 13 (Кіно-клуб).

Участь у презентації також беруть: письменник Олександр Ірванець і літературознавець Світлана Матвієнко. Вестиме зустріч: Катерина Ботанова, редакторка рубрики "Книжкова лавка", "Дзеркало тижня".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду