На Конкурсі Євробачення молодих танцюристів Україну представлятиме п”ятнадцятирічний афроукраїнець

30 Травня 2003
662
30 Травня 2003
14:08

На Конкурсі Євробачення молодих танцюристів Україну представлятиме п”ятнадцятирічний афроукраїнець

662
На Конкурсі Євробачення молодих танцюристів Україну представлятиме п”ятнадцятирічний афроукраїнець
Прес - конференція, присвячена делегуванню НТКУ на Конкурс Євробачення молодих танцюристів Ндуді Жерліна, провідного танцюриста балетної школи Вадима Пісарева (Донецьк), відбудеться 4 червня о 12.00 у конференц-залі Національної телевізійної компанії (Мельникова, 42), У прес-конференції візьмуть участь: президент НТКУ Олександр Савенко, танцюрист Ндуді Жерлін, Народний артист України Вадим Пісарев, керівник групи програми “Класік-прем”єр” Тетяна Міленіна.

Конкурс Євробачення молодих танцюристів 2003 відбуватиметься в Амстердамі з 29 червня по 4 липня. Кульмінацією конкурсу буде Гранд Фінал, що транслюватиметься у прямому ефірі для мовників – учасників через супутникову мережу Євробачення.

НТКУ вперше буде активним учасником конкурсу, відзначає прес-служба НТКУ.

Відбір молодого танцюриста, який представлятиме Україну та НТКУ, було здійснено на основі відеозаписів виступів претендента на участь у конкурсі.

Чорношкірий п”ятнадцятирічний Ндуді Жерлін, навчаючись у балетній школі Вадима Пісарева, проходить стажування у Донецькому академічному театрі опери і балету імені Солов”яненка. Він виконує партії у балетах “Лускунчик” (негринятко, китайський танок), “Аіда” (хлопчик-араб), “Спляча красуня”, “Дон Кіхот” (Базиль), “Баядерка” (божок). У лютому 2002 року Ндуді став Золотим призером міжнародного балетного конкурсу “Юність балету”, що відбувався в Києві.

Інф. прес-служби НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду