detector.media
30.05.2003 14:08
На Конкурсі Євробачення молодих танцюристів Україну представлятиме п”ятнадцятирічний афроукраїнець
Прес - конференція, присвячена делегуванню НТКУ на Конкурс Євробачення молодих танцюристів Ндуді Жерліна, провідного танцюриста балетної школи Вадима Пісарева (Донецьк), відбудеться 4 червня о 12.00 у конференц-залі Національної телевізійної компанії (Мельникова, 42), У прес-конференції візьмуть участь: президент НТКУ Олександр Савенко, танцюрист Ндуді Жерлін, Народний артист України Вадим Пісарев, керівник групи програми “Класік-прем”єр” Тетяна Міленіна.

Конкурс Євробачення молодих танцюристів 2003 відбуватиметься в Амстердамі з 29 червня по 4 липня. Кульмінацією конкурсу буде Гранд Фінал, що транслюватиметься у прямому ефірі для мовників – учасників через супутникову мережу Євробачення.

НТКУ вперше буде активним учасником конкурсу, відзначає прес-служба НТКУ.

Відбір молодого танцюриста, який представлятиме Україну та НТКУ, було здійснено на основі відеозаписів виступів претендента на участь у конкурсі.

Чорношкірий п”ятнадцятирічний Ндуді Жерлін, навчаючись у балетній школі Вадима Пісарева, проходить стажування у Донецькому академічному театрі опери і балету імені Солов”яненка. Він виконує партії у балетах “Лускунчик” (негринятко, китайський танок), “Аіда” (хлопчик-араб), “Спляча красуня”, “Дон Кіхот” (Базиль), “Баядерка” (божок). У лютому 2002 року Ндуді став Золотим призером міжнародного балетного конкурсу “Юність балету”, що відбувався в Києві.

Інф. прес-служби НТКУ
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY