Автор книжки про Кучму випустив у видавництві “Такі справи” збірник епіграм на політиків й телезірок під назвою “Козюльки”

24 Липня 2002
632
24 Липня 2002
13:00

Автор книжки про Кучму випустив у видавництві “Такі справи” збірник епіграм на політиків й телезірок під назвою “Козюльки”

632
Автор книжки про Кучму випустив у видавництві “Такі справи” збірник епіграм на політиків й телезірок під назвою “Козюльки”
Видавничо-поліграфічний центр “Такі справи” випустив книжку журналіста Юрія Луканова “Козюльки”, яка складається з епіграм на політиків, телезірок та віршиків чорного гумору. У ній представлено більшість відомих широкому загалу політиків, як провладних, так і опозиційних, і багато телевізійних діячів. Раніше з частиною творів з книжки читачі мали змогу ознайомитися на «Детектор медіа». На обкладинці зображена шаржована фізіономія автора, з носа якого виходять рогаті кізочки, вони гуляють по його підборіддю і, ніби травичку, їдять волосся на його бороді. Юрій Луканов, який відомий як автор серйозного дослідження “Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми” та двох документальних фільмів, цього разу вирішив поваляти дурня. За його словами, якщо про те, що відбувається в країні, писати весь час серйозно, то може поїхати стріха. Ось він і вирішив розслабитися. Презентація книжки має відбутися найближчим часом у одному з київських кафе. У “Таких справ”, які випустили книжку, вже півроку триває конфлікт з податковими органами, що виконують замовлення на знищення фірми. На запитання, чи не боїться президент “Таких справ” Сергій Данилов випускати книжку з ядучими епіграмами на політиків, він відповідає, що законів не порушував і йому боятися нічого. “Нехай податківці бояться, - каже він, - вони нехтують законом і їм доведеться за це відповісти”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
632
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду