Позбавлення ліцензії “1+1”: мотивації суду та керівництва каналу

17 Липня 2002
677
17 Липня 2002
11:06

Позбавлення ліцензії “1+1”: мотивації суду та керівництва каналу

677
Позбавлення ліцензії “1+1”: мотивації суду та керівництва каналу
У рішенні Арбітражного суду про долю ліцензії каналу 1+1 генеральний продюсер телекомпанії Олександр Роднянський бачить "три групи мотивів", повідомляє “Українська правда”. "Перше – це зведення рахунків, друге – політичне позиціонування, тобто спроба порушити всякого роду політичний баланс, і третє – переділ інформаційного простору", - сказав Роднянський у вівторок в інтерв'ю журналістам.

З його слів, "якщо гіпотетично допустити", що судова тяжба закінчиться не на користь каналу 1+1, то, Нацрада оголосить "тендер" на ефірний час, що звільнився. "Ми будемо обов'язково брати участь, і, відверто кажучи, хочеться подивитися, хто у нас виграє. Ми в дуже хорошій фінансовій формі і здатні триматися довго і боротися", - сказав Роднянський, додавши, що в подібні "гіпотетичні можливості" не вірить.

Апеляційний суд Київської області підтвердив законність рішення Господарського суду Києва відкликати ліцензію на мовлення каналу "1+1". Про це Українським Новинам повідомив суддя Ігор Бенедесюк. "Сьогодні суд залишив рішення Київського господарського суду без змін", — сказав Бенедесюк. Разом з тим, Бенедесюк відмовився повідомити, чим суд мотивував своє рішення. Він додав, що повністю з рішенням суду можна ознайомитися тільки наступного понеділку. Нагадаємо, що "1+1" вже оскаржив рішення Апеляційного суду Київської області у Вищому господарському суді.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду