У «Право на владу» прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун

У «Право на владу» прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун

16 Жовтня 2014
6062
16 Жовтня 2014
16:28

У «Право на владу» прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун

6062
У «Право на владу» прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун
У «Право на владу» прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун

Сьогодні, 9 жовтня, в політичному ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» обговорюватимуть дві теми: «Вуличні бунти: ким спровоковані?» та «Очищення влади - хто проти?». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Учасниками ток-шоу стануть віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міський голова Львова Андрій Садовий, екс-генеральний прокурор України Святослав Піскун.

 

Експертами «Право на владу» у випуску 9 жовтня стануть блогер, бізнесмен, член Громадського Люстраційного комітету Карл Волох, координатор виборчих програм громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська, шеф-редактор інформаційного агентства УНІАН Михайло Ганницький, голова правління Центру протидії корупції Тетяна Пеклун.

 

«Право на владу» виходить у прямому ефірі «1+1» щочетверга о 22:30.

 

Нагадаємо, учасниками кожного випуску «Права на владу» є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого.

 

Ток-шоу «Право на владу» перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти.

 

Політик отримає «право на владу» лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6062
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду