У день виборів на БТБ стартує марафон. Канал почав мовити російською

23 Травня 2014
8845
23 Травня 2014
10:36

У день виборів на БТБ стартує марафон. Канал почав мовити російською

8845
У день виборів на БТБ стартує марафон. Канал почав мовити російською

З 8:00 25 травня на телеканалі БТБ стартує марафон, в якому візьмуть участь українці з різних куточків нашої планети. Глядачі зможуть із перших вуст дізнатися, як вибирали Президента України в Японії та Китаї, країнах Євросоюзу та в США. До висвітлення виборчої кампанії приєднаються як українські, так і зарубіжні експерти та політики. Про це повідомляє перс-служба телеканалу.

Відкривати кожну годину буде блок актуальних новин з прямими включеннями з різних міст України та світу. Разом з БТБ створювати повну картину дня для всіх російськомовних глядачів у країнах СНД та ЄС будуть журналісти радіо «Свобода».

«Після кожного випуску новин у студії телеканалу БТБ аналізувати події, що відбуваються будуть цікаві й компетентні гості. При цьому наші журналісти в будь-яку секунду зможуть включитися в розмову з найгарячішими новинами. Так що наш глядач завжди буде отримувати важливу інформацію першого», - йдеться у повідомленні.

У підготовці та проведенні марафону задіяний практично весь персонал телеканалу БТБ. Вести новини будуть Катерина Романюк, Вікторія Третьяк, Світлана Шевченко. Гостей в студії зустрінуть Наталія Маслова та Микола Матвєєв, Євген Логвіновський та Оксана Гутцайт.

Журналісти БТБ будуть стежити за ситуацією в Центрвиборчкомі, в штабах кандидатів у президенти і на посаду мера Києва. Колеги з радіо «Свобода» покажуть, як голосують українські регіони. «Не залишимо ми поза увагою в ефірі і ще одну важливу подію цього дня - вибори до Європарламенту», - кажуть на БТБ.

Нагадаємо, з понеділка 19 травня всі програми на телеканалі БТБ почали виходити російською мовою, що стало першим кроком у створенні потужного українського каналу іномовлення. Мета, яку поставив перед собою колектив БТБ, - розповісти всьому світу про Україну як сильну, незалежну, єдину державу з величезними можливостями і про українців - працьовитих, гостинних і вільних людей.

Нагадаємо, державний український канал іномовлення планують створити на базі БТБ та УТР.

 

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8845
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
міліціонар
3633 дн. тому
Йопта, ну чому банківський канал став російськомовним?!? Для кого це іномовлення якщо я хочу дивитись економічно-фінансову тематику українською? Дістало вже, з кожної нори виглядає кремлядський виродок і робить свою чорну русофільську справу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду