Необхідно забезпечити безпеку ЗМІ, спостерігачів і кандидатів під час виборів президента – ОПОРА

1 Травня 2014
7228
1 Травня 2014
17:51

Необхідно забезпечити безпеку ЗМІ, спостерігачів і кандидатів під час виборів президента – ОПОРА

7228
Необхідно забезпечити безпеку ЗМІ, спостерігачів і кандидатів під час виборів президента – ОПОРА

Координатор виборчих і парламентських програм Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська відзначає необхідність забезпечення безпеки ЗМІ, спостерігачів і кандидатів під час виборів президента України. Про це вона сказала на прес-конференції в УНІАН.

За словами Айвазовської, центральні органи влади та органи місцевого самоврядування повинні «попрацювати над деякими питаннями безпеки під час виборів». Інформаційна безпека стосується в цілому забезпечення доступу до інформації, а також протидія пропаганді та неправдивої інформації.

Крім того, Айвазовська наголосила на безпеці кандидатів у президенти, безпеці приміщень для голосування та окружних виборчих комісій. «Правоохоронні органи, Служба безпеки України, прикордонні органи, всі інші сили, які можуть відповідати належним чином в законодавчому полі за цей процес, повинні бути мобілізовані для того, щоб встановити карту ризиків, яка безпосередньо має прив'язку до географічних центрам громад, районів, міст, областей», - сказала експерт.

Також вона висловилася за необхідність забезпечення безпеки членів виборчих комісій окружного рівня, а також безпеки мас-медіа, спостерігачів, міжнародних спостерігачів.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7228
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду