Російські ЗМІ повідомили про отруєні листівки на Донбасі

1 Травня 2014
12921
1 Травня 2014
12:58

Російські ЗМІ повідомили про отруєні листівки на Донбасі

12921
Російські ЗМІ повідомили про отруєні листівки на Донбасі

«Российская газета» написала про отруєні листівки, які українська влада розкидає з гелікоптерів на Донбасі. Про це повідомляють «Экономические известия».

 

«До речі, листівки, які розкидали над Слов'янськом українські спецслужби з гелікоптерів, виявилися з сюрпризом! Після їх прочитання, не відразу, на третій-п'ятий день, у людей починали сльозитися очі, дерло в горлі, на ногах і руках з'являвся червоний висип. Всі ці випадки можна було б списати на весняну алергію, але мені подзвонила знайома з Донецька і ошарашила: на листівках були знайдені наночастки невідомої речовини. Зараз проводяться аналізи...», - пише «Российская газета».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12921
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gomo
3671 дн. тому
Російськи пропагандони вище голови стрибають.
kyjanyn
3672 дн. тому
Це, мабуть, Людка Хамова вигадала. Пам'ятаєте її "наколоті апельсини"? Ці листівки з тієї ж серії. Хіба що вона слова "наночасточки" не знає. Тут уже Кисельов постарався, творчо розвинув її маячню "нєізвєсним вєщєством", щоб страшніше було.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду