26 квітня «Інтер» покаже бій Кличка з Леапаї

26 квітня «Інтер» покаже бій Кличка з Леапаї

16 Квітня 2014
9440
16 Квітня 2014
09:49

26 квітня «Інтер» покаже бій Кличка з Леапаї

9440
26 квітня «Інтер» покаже бій Кличка з Леапаї
26 квітня «Інтер» покаже бій Кличка з Леапаї

У суботу, 26 квітня, телеканал «Інтер» у програмі «Великий бокс» покаже трансляцію боксерського поєдинку Володимира Кличка з Алексом Леапаї. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Великий бокс» на «Інтері» розпочнеться о 20:35.

 

В Оберхаузені, Німеччина, на арені «Кеніг-Пілснер» Володимир Кличко, чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версіями IBF / WBA / IBO / WBO, а також за версією журналу The Ring, захищатиме свої титули в бою проти обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO Алекса Леапаї.

 

В андеркарті у Володимира Кличка й Алекса Леапаї проведе свій наступний поєдинок на професійному рингу боксер K2 Promotions, олімпійський чемпіон - 2012 у важкій вазі Олександр Усік.

 

У студії «Великого боксу» спортивні експерти обговорять бій і його результати. Ведучий - Роман Кадємін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду