Зураб Аласанія пояснив, чому не всі глядачі Першого можуть дивитися «Шустер live»

Зураб Аласанія пояснив, чому не всі глядачі Першого можуть дивитися «Шустер live»

12 Квітня 2014
14082
12 Квітня 2014
17:31

Зураб Аласанія пояснив, чому не всі глядачі Першого можуть дивитися «Шустер live»

14082
Зураб Аласанія пояснив, чому не всі глядачі Першого можуть дивитися «Шустер live»
Зураб Аласанія пояснив, чому не всі глядачі Першого можуть дивитися «Шустер live»

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія відповів на звернення глядачів Першого національного, які не змогли переглянути в ефірі випуск «Шустер live» 11 квітня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Під час п`ятничного ток-шоу його співведучий Петро Мага зачитав повідомлення мешканців кількох міст України. Вони скаржилися, що не мають можливості переглядати цей випуск в ефірі.

 

Як пояснив гендиректор НТКУ, така ситуація склалася з глядачами цифрової версії Першого національного - «Першого Т2».

 

«В договорі між Першим національним та "Савік Шустер студією" цифровий канал не прописаний», - зазначив Зураб Аласнія.

 

Він повідомив, що «Перший Т2» замінив випуски «Шустер live» іншими програмами, у чому могли переконатися близько півтора мільйона глядачів.

 

Як писала «Детектор медіа», програмування Першого національного та «Першого Т2», який транслює «Зеонбуд», може відрізнятися. Раніше, ще до переходу «Шустер live» з Першого національного на «Інтер», також траплялися випадки заміни «Шустер live» в ефірі «Першого Т2» іншим контентом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14082
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
stop
3718 дн. тому
на непроявленому рівні подібне притягується подібним. це квантова фізика, закон тяжіння і так далі. Аласанія зробив своїм замом бичек - реальне Зло, що довгі роки перетворювало ефір у смітник через убогість свого мислення та відсутності бодай культури. уявіть яка руйнівна буде сила на каналі! яма, безодня. пора знімати маску байдужості інакше це зло руйнівною силою, що бреше, винищує, що не знає жалю змете всіх. абсурд і хаос почався
аласания - лживое чмо!
3718 дн. тому
Спецпроект "семьи" и ФСБ Аласания и "его" "громадське ТБ" Лёвочкина в действии на Первом Национальном. .. При этом ложь из серии глобального "покращення". Не он ли писал речи Азарову? Канал , где не могут выпустить продукт качества, чтобы не позорить страну, умудряется за деньги налогоплательщиков"фильтровать" свой сигнал в разных формах эфирного вещания, вводя людей в заблуждение..... Чмо - Аласания, ждем персонализированных версий канала для "Триолана", "Информационных Технологий" и других сетей, с рассказом, что именно в лицензии на показ "громадського ТБ" Левочкина не упомянули эти сети распространения сигнала. Аласания - чемодан, вокзал , рашка! Хватит лгать! Таких как ты надо садить в тюрьму за измену родине!
snare
3719 дн. тому
когда покупают лицензионные программы в контрактах всегда прописывают трансляцию на всех каналах. потому что 24-часовой эфир нечем перекрыть, попросту продукта нет. есть 2 варианта - или бычек поменяла в контракте 1 страничку или просто аласании не правдивую информацию дали. пусть привыкает, таковы ее стандарты работы.
Зеленый кружок
3719 дн. тому
милиционеру. Не только Перший имеет другую программу в цифре . Например , в Харькове две версии областного ТВ. А Эра к цифре вообще никаким боком , она лицензию на вещание в цифре не получала - откуда ей там взяться?
Qcumber
3719 дн. тому
міліціонар, так вони і запустили окремий цифровий канал задля того, щоб там не було "Ери". Але тепер дуже багато "багів": наприклад, через контрактні недоліки на "Першому Т2" не було матчів футбольної Прем'єр-ліги, які транслювались на "Першому".
Qcumber
3719 дн. тому
Не згоден тут з Аласанією. Хоч в контракті і не прописано цей канал (напевне, просто забули про нього), наврядчи було б корректно по відношенню до Савіка Шустера різко знімати його з ефіру "Першого Т2". Можна було б хоча б попередити спочатку, обговорити (хто зна, може Савік ще б доплатив за трансляцію на цифровому), а не "рубити з плеча".
міліціонар
3719 дн. тому
«В договорі між Першим національним та "Савік Шустер студією" цифровий канал не прописаний», - зазначив Зураб Аласнія. - Що за подвійні стандарти! Раніше Шустрого постійно показували на Т2, чому ж саме цієї п’ятниці вирішили припинити? Чому порушили програму передач і обманули мільйони глядачів цифрового ефіру які зібрались цього вечора переглянути гостей програми?!? Як же остогид цей бедлам Першого каналу: постійно шарпають програму, створили версію Т2! Для чого?!? Жоден канал не створював паралельної версії Т2, лише Перший створив це телелайно у вигляді Т2, де прибрали Еру а тепер ще й рейтингові політпроекти, замінивши документальною нафталіновою телехронікою і шароварним фолькльором!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду