Максим Ксьонда представить Україну на кінофестивалі у Франції

4 Січня 2014
13152
4 Січня 2014
16:16

Максим Ксьонда представить Україну на кінофестивалі у Франції

13152
Максим Ксьонда представить Україну на кінофестивалі у Франції

Короткометражний фільм «Дорога» Максима Ксьонди представить Україну на фестивалі у  Клермон-Феррані. Про це повідомляється у програмі французького кінофоруму.

 

Стрічка братиме участь у міжнародному конкурсі.

 

 


 

«Дорога»  - історія про підлітка, який виявився непотрібним своїм розлученим батькам. На небезпечному шляху від одного з батьків до іншого він зустрічає людину, в якій бачить ідеальний образ батька. Це дає йому доросле розуміння життя і визначає його шлях - маленька людина починає відкривати для себе великий світ.

 

Нагадаємо, «Дорогу» було відзначено  «Золотим Дюком» як найращий короткометражний фільм Української національної кінопремії Одеського міжнародного кінофестивалю-2013. Також цього року стрічка здобула диплом журі нацiонального конкурсу кінофестивалю «Молодість».

 

Максим Ксьонда - випускник Донецького державного технічного університету та кінофакультету КНУТКіТ ім. Івана Карпенка-Карого. Працював копірайтером, а згодом арт-директором рекламної агенції BITA. Зняв чимало рекламних роликів. Учасник таких фестивалів як Expresión en Corto IFF (Meхіко), Міжнародного кінофестивалю в Локарно, Signes de Nuit (Париж), Asiana International Short Film Festival (Сеул).

 

«Детектор медіа»

Фото -  http://www.noospherefilms.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду