18 грудня о 12:00 – третій випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним

18 грудня о 12:00 – третій випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним

16 Грудня 2013
10085
16 Грудня 2013
18:19

18 грудня о 12:00 – третій випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним

10085
Тема випуску: «Чи є життя після Євромайдану?»
18 грудня о 12:00 – третій випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним
18 грудня о 12:00 – третій випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним

18 грудня о 12:00 на «Детектор медіа» вийде третій випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним. Тема цієї онлайн-трансляції - «Чи є життя після Євромайдану?».

 

Євромайдан ще триває, але вже зараз багато хто з експертів стверджує: цей досвід назавжди поміняв українців, наше суспільство вже не буде таким, як до початку цього масового громадянського спротиву. Подібним же відчуттям, поки що із зрозумілих причин недостатньо артикульованим та осмисленим, повниться й сам Майдан. Свою трансформацію протягом останніх тижнів важко та неохоче, але переживає й українська влада. Чи справді й громадяни, і влада завдяки Євромайдану зазнали незворотніх змін? Як тепер будуватимуться взаємини поміж суспільством та владою, а також всередині владних еліт?

 

Про це і не тільки ведучий «Прицілу» Сергій Рахманін у прямому ефірі говоритиме, як і раніше, із чотирма експертами. Цього разу ми запрошуємо до дискусії головного редактора газети «Коммерсантъ-Украина» Валерія Калниша, громадську активістку та ведучу 5-го каналу Вікторію Сюмар, а також двох усім відомих фронтменів Євромайдану. Імена останніх ми змушені поки тримати у таємниці, чекаючи від них остаточного підтвердження їхньої участі.

 

Запрошуємо усіх до перегляду, а електронні ЗМІ закликаємо підтримати «Приціл» із Сергієм Рахманіним та републікувати цей анонс. Сторінка трансляції прямого ефіру, де можна взяти код: http://betv.com.ua/online/aim_rahmanin_3/.

 

Як і в попередніх випусках, й цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів. Також ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці «Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Рахманіншоу.

 

19 грудня о 19:50 цей випуск «Прицілу» із Сергієм Рахманіним можна буде побачити в ефірі західноукраїнського телеканалу ZIK.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду