LB.ua запустив проект «Культмайдан»

26 Листопада 2013
12682
26 Листопада 2013
19:17

LB.ua запустив проект «Культмайдан»

12682
LB.ua запустив проект «Культмайдан»

На сторінках інтернет-видання LB.ua стартував проект «Культмайдан». У ньому публікуються матеріали про участь культурних діячів у євромайданах.

 

«Мова мистецтва зрозуміла мільйонам... Для пересічних українців митці - безумовні лідери думок . І сьогодні особливо важливо, щоб їхній голос звучав на Майдані в повну міць», - йдеться в повідомленні редакції.

 

Разом із представниками творчої інтелігенції Lb.Ua  шукатиме відповіді на запитання: «Чому Європа?», «Чому сьогодні важливо не мовчати?», «Яким має бути майбутнє України?», «Як побудувати демократичну країну?».

 

27 листопада о 12.00 на київському євромайдані учасники проекту долучаться до написання листа президенту Віктору Януковичу.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12682
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду