На ТВі стартував євроінтеграційний телемарафон «Вихід Є!»

На ТВі стартував євроінтеграційний телемарафон «Вихід Є!»

25 Листопада 2013
10370
25 Листопада 2013
14:18

На ТВі стартував євроінтеграційний телемарафон «Вихід Є!»

10370
На ТВі стартував євроінтеграційний телемарафон «Вихід Є!»
На ТВі стартував євроінтеграційний телемарафон «Вихід Є!»

Із 25 листопада на телеканалі ТВі стартував телемарафон «Вихід Є!». Щодня, з 12:00 до 22:00 в ефірі каналу українські та європейські експерти, науковці, аналітики, митці, літератори будуть розповідати глядачам про переваги підписання Україною Угоди по асоціацію з Євросоюзом, повідомляє прес-служба каналу.

 

Телемарафон «Вихід Є!» буде тривати до Вільнюського саміту Східного партнерства та в дні його проведення 27-29 листопада. Однак керівництво каналу не виключає, що формат марафону в ефірі ТВі збережеться до тих пір, доки Угоду з ЄС не буде підписано.

 

«Мета марафону - підштовхнути українську владу до підписання Угоди, - повідомив його модератор, керівник служби новин ТВі Єгор Чечеринда. - Ми будемо говорити про те, що і Україна, і ЄС мають піти на будь-які компроміси, мають відкинути зайві емоції, мають піднятися над власними амбіціями, аби не втратити шанс і вже за кілька днів, 29 листопада підписати Угоду про асоціацію з ЄС».

 

На час проведення телемарафону в ефірній сітці каналу відбудуться певні зміни. У свій звичний час - о 12:00, 15:00, 18:00 та 21:00 - будуть виходити лише новинні випуски, вихід решти програм буде відтерміновано.

 

Нагадаємо: з 2 вересня в новинах ТВі виходила спеціальна євроінтеграційна рубрика «До Вільнюського саміту». В студії ТВі експерти, науковці, бізнесмени, українські та європейські політики висловлювали свої прогнози щодо того, що принесе підписання Угоди про асоціацію кожному українцю.

 

Окрім того, ведучі ТВі Віталій Портников, Єгор Чечеринда, Юлія Литвиненко, Артем Шевченко, Марія Бурмака, Антін Мухарський та ін. записали відеозвернення, в якому закликали підтримати євроінтеграцію України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10370
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду