«Українська правда» змінила назву

24 Листопада 2013
21225
24 Листопада 2013
15:18

«Українська правда» змінила назву

21225
«Українська правда» змінила назву

Сьогодні, у день масових акцій на підтримку євроінтеграційного курсу України, в «Української  правди» - нова назва і логотип.

 

 

Значну частину новин та відеоконтенту редакція видання присвятила «Євромайданам». Зокрема, на головній сторінці «Європейської правди» є окремий розділ «День Європейської України. Онлайн», а також представлена трансляція з центральних вулиць Києва «Радіо Свобода» й марафон Громадського телебачення «#євромайдан».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21225
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
3811 дн. тому
"Не боится получить пулю в лоб, как его предшественник Гонгадзе?" - Чмо рогате, хіба Гонгадзе отримав кулю?
Телекритик
3812 дн. тому
Забавно. Истинный украинец Мустафа. Не боится получить пулю в лоб, как его предшественник Гонгадзе?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду