Дмитро Гордон запускає суспільно-політичне видання (ДОПОВНЕНО)

23 Листопада 2013
17312
23 Листопада 2013
14:32

Дмитро Гордон запускає суспільно-політичне видання (ДОПОВНЕНО)

17312
GORDONUA.COM розпочав роботу із розділу спецновин із «Євромайдана»
Дмитро Гордон запускає суспільно-політичне видання (ДОПОВНЕНО)

Головний редактор газети «Бульвар», телеведучний Дмитро Гордон оголовив про запуск суспільно-політичного інтернет-видання. Про це «Детектор медіа» повідомила головний редактор Gordonua.Com Олеся Бацман.

 

За її словами, у зв`язку з подіями щодо підписання угоди з Євросоюзом, редакція розпочала роботу ще до старту нового вебресурсу. Нині до уваги читачів пропонується розділ спеціальних новин із «Євромайдана».

 

 

 

 

Слоган Gordonua.Com - «Репутация дороже денег».

 

Як писала «Детектор медіа», про підготовку інтернет-проекту Дмитра Годона стало відомо у липні нишішнього року. Нині редакція продовжує формування команди. Вже відомо, що посаду заступника головного редактора проекту обіймає Леся Мазаник, яка тривалий час працювала на «Корреспондент.Net». Серед інших співробітників Gordonua.Com - редактори Наталія Двалі, Світлана Роговська, Олександр Ковальчук, кореспондент Анна Шестак та фотограф Ростислав Гордон

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду