Марафон Першої ліги в ефірі каналу «Футбол»

6 Вересня 2013
4893

Марафон Першої ліги в ефірі каналу «Футбол»

4893
ПРЕС-РЕЛІЗ
Марафон Першої ліги в ефірі каналу «Футбол»

У суботу 7 вересня о 14:30 в ефірі телеканалу «Футбол» стартує марафон, присвячений 8-му туру Чемпіонату FAVBET Ліги 1 сезону 2013/14.

 

Спеціальний проект розпочнеться інформаційно-аналітичною програмою «Футбол LIVE» із ведучим Андрієм Малиновським та експертами: Вадимом Євтушенко і Артуром Валерко. Вони розкажуть про турнірну ситуацію в Чемпіонаті, обговорять стартові склади команд, а також поділяться своїми оцінками і прогнозами на матчі.

 

Вперше на каналі «Футбол» одразу 4 матчі Чемпіонату будуть висвітлені у прямому ефірі:

 

- «Зірка» - «Олімпік», 15:55;

- «Олександрія» - «Суми», 18:25;

 

Також у студії програми включення із чернігівського матчу «Десна» - «Сталь А» і огляд краматорського поєдинку, де місцевий «Авангард» прийматиме «Титан» з Армянська. Кожна гра супроводжуватиметься повноцінним прев'ю та післяматчевим аналізом у студії програми «Футбол LIVE».

 

Нагадаємо, що телеканал «Футбол» - офіційний транслятор чемпіонату  FAVBET Ліга 1.

 

Прес-служба телеканалу «Футбол»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Футбол»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду