ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)

ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)

4 Червня 2013
3136
4 Червня 2013
12:56

ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)

3136
ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)
ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)

1 червня в ефірі телеканалу ТЕТ почали виходити нові міжпрограмні заставки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У нових заставках до глядачів з жартами і побажаннями звертаються ведучі каналу і герої проектів - Олексій Дурнєв, Данило Грачов, Андрій Мерзлікін, Віталька, Альона Лоран, Ліля Кіш та Юлія Лаута.

 

Як ідеться в повідомленні прес-служби, хоча цього року ТЕТ робить ставку на зірок каналу, але в ефірі збережеться місце для анімаційних персонажів. Літнім талісманом 2013 року на ТЕТ стала жабка.

 

Режисер роликів - Андрій Колесник.

 

Креативний продюсер ТЕТ Ганна Єлісеєва вважає, що після ребрендингу каналу, який відбувся два роки тому, ТЕТ виростив власних зірок, яких можна використовувати і в міжпрограмних заставках.

 

«Ми задоволені результатом - тепер наші ведучі і герої звертаються до глядача безпосередньо, розважають і тішать цільову аудиторію ТЕТ своїми жартами або просто добрими побажаннями. Такий інтерактив істотно відрізняє оформлення ТЕТ від оформлення каналів-конкурентів», - говорить пані Єлісеєва.

 

Переглянути літні заставки можна на офіційному YouTube-каналі ТЕТ.

 

 

 

 

Нагадаємо, у літньому сезоні 2011-го та 2012-го років заставки на каналі ТЕТ виходили з анімаційним равликом під девізом «Дивись улітку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3136
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3993 дн. тому
Парень в ролике - откровенный жлоб и идиот. Зачем гадить таким национальный эфир?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду