detector.media
04.06.2013 12:56
ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)
ТЕТ запустив нові міжпрограмні заставки (ВІДЕО)

1 червня в ефірі телеканалу ТЕТ почали виходити нові міжпрограмні заставки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У нових заставках до глядачів з жартами і побажаннями звертаються ведучі каналу і герої проектів - Олексій Дурнєв, Данило Грачов, Андрій Мерзлікін, Віталька, Альона Лоран, Ліля Кіш та Юлія Лаута.

 

Як ідеться в повідомленні прес-служби, хоча цього року ТЕТ робить ставку на зірок каналу, але в ефірі збережеться місце для анімаційних персонажів. Літнім талісманом 2013 року на ТЕТ стала жабка.

 

Режисер роликів - Андрій Колесник.

 

Креативний продюсер ТЕТ Ганна Єлісеєва вважає, що після ребрендингу каналу, який відбувся два роки тому, ТЕТ виростив власних зірок, яких можна використовувати і в міжпрограмних заставках.

 

«Ми задоволені результатом - тепер наші ведучі і герої звертаються до глядача безпосередньо, розважають і тішать цільову аудиторію ТЕТ своїми жартами або просто добрими побажаннями. Такий інтерактив істотно відрізняє оформлення ТЕТ від оформлення каналів-конкурентів», - говорить пані Єлісеєва.

 

Переглянути літні заставки можна на офіційному YouTube-каналі ТЕТ.

 

 

 

 

Нагадаємо, у літньому сезоні 2011-го та 2012-го років заставки на каналі ТЕТ виходили з анімаційним равликом під девізом «Дивись улітку».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY