Канал «Футбол» покаже матчі турніру Лобановського

31 Травня 2013
15528

Канал «Футбол» покаже матчі турніру Лобановського

15528
ПРЕС-РЕЛІЗ
Канал «Футбол» покаже матчі турніру Лобановського

4 та 5 червня канал «Футбол» у прямому ефірі покаже два поєдинки турніру Валерія Лобановського у Києві - матч за участю збірної України та фінал.

 

В одинадцятому за рахунком міжнародному турнірі пам'яті легендарного тренера традиційно візьмуть участь чотири команди. Крім молодіжної збірної України за перемогу змагатимуться команди Австрії, Чехії та Словенії. Ігри пройдуть на трьох київських аренах - стадіоні НТК ім. В. Баннікова, «Оболонь-Арені» та стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Останній прийме фінальний матч турніру.

 

За результатами жеребкування на півфінальній стадії Україна зіграє проти Словенії, а збірна Австрії зустрінеться з Чехією. 4 червня о 18:25 телеканал «Футбол» у прямому ефірі покаже матч української команди.

 

Наступного дня переможці пар зустрінуться у фіналі, а переможені - у матчі за третє місце. 5 червня о 18:25 на каналі «Футбол» пряма трансляція фінального матчу турніру.

 

Перед фіналом о 18:00 та одразу після завершення матчу в ефірі каналу «Футбол» спеціальний виїзний ефір програми «Футбол Live» зі стадіону ім. В. Лобановського.

 

 

«Футбол» - перший в Україні тематичний канал для широкої аудиторії вболівальників, що зібрав все найкраще зі світу футболу. За підсумками 2012 року «Футбол» посідає 12-е місце у ТОП-телеканалів, що здійснюють мовлення в Україні (аудиторія - чоловіки 18+, 50 тис. +, кабель).

 

В ефірі з листопада 2008 року. Входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна». Директор каналу Олександр Денисов. Канал доступний  у пакетах понад 500 кабельних операторів (технічне покриття телеканалу в кабельних мережах згідно панелі Gfk Ukraine - 87%), а також на платформі супутникового телебачення Viasat. За даними GFK Ukraine середня частка каналу «Футбол» по цільовій аудиторії (чоловіки, 18+, 50 тис.+, кабель) за підсумками 2012 року склала 2,31%.

 

Детальніше: http://footballua.tv

 

Прес-служба телеканалу «Футбол»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Футбол»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду