ТРК «Львів» запускає музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» з фіналістом «Голосу країни»

ТРК «Львів» запускає музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» з фіналістом «Голосу країни»

29 Травня 2013
21009
29 Травня 2013
11:38

ТРК «Львів» запускає музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» з фіналістом «Голосу країни»

21009
Дозвіл на використання назви узгоджено з Олександром Євтушенком, який був ведучим однойменної київської програми у 1994-2001 роках, та Володимиром Бебешком, повідомляє прес-служба
ТРК «Львів» запускає музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» з фіналістом «Голосу країни»
ТРК «Львів» запускає музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» з фіналістом «Голосу країни»

У неділю, 2 червня, о 19:20 в ефірі ТРК «Львів» стартує музичне ток-шоу «Тинди-Ринди». Гостями дебютної програми стануть учасники вокальної формації «Піккардійська терція». Про це повідомляє прес-служба ТРК «Львів».

 

«Тинди-Ринди» - це «розважальний, гострий, а місцями провокативний телепроект», анонсують на каналі. Творці шоу задумали привідкрити залаштунки українського шоу-бізнесу. Кожна програма присвячена одному зірковому гостю - виконавцю чи колективу, які приходять у студію і опиняються під «прицілом» запитань ведучого, експертів та глядачів. У проекті будуть виступи зіркових гостей студії «наживо», прем'єри пісень, презентації нових кліпів.

 

Ведучим програми стане фіналіст телепроекту «Голос країни» Назар Савко. Новий продукт ТРК «Львів» виготовлений зусиллями лише працівників телерадіокомпанії.

 

Директор Творчого об'єднання художніх програм ТРК «Львів» Олег Климович розповів, що назва проекту «Тинди-Ринди» запозичена від назви популярної у 90-х роках музичної композиції «Тинди-Ринди» львівської виконавиці Віки Врадій (Сестричка Віка).

 

Дозвіл на використання назви «Тинди-Ринди» узгоджено з її творцями, зокрема, з Олександром Євтушенком, який був ведучим однойменної київської програми у 1994-2001 роках, та Володимиром Бебешком, повідомляє прес-служба.

 

Проте, за словами Олега Климовича, між програмою «Тинди-Ринди» Олександра Євтушенка та однойменним телепроектом ТРК «Львів» є суттєва різниця. «Передача Євтушенка була музично-інформаційною програмою, а у 2013 році ми народжуємо музично-розважальне ток-шоу», - пояснив він.

 

На презентації проекту

 

Леся Рибінська, завідувач відділу музичних програм і режисер ТРК «Львів» додала: «Львів є колискою багатьох талантів - це одна з основних передумов виникнення нашого проекту. Свого часу, я була присутня на першій "Червоній руті" в Чернівцях, де Сестричка Віка виступила з піснею "Тинди-Ринди" - це був вибух. І наша передача теж буде своєрідним вибухом».

 

На презентацію нового ток-шоу зібралися представники львівського шоу-бізнесу Левко Дурко, учасники «Піккардійської терції», лідер гурту «Мері» Віктор Винник, Наталка Карпа, Назар Савко, Владислав Левицький, Олеся Киричук, Олена Корнєєва, Оксана Муха, Андрій Заліско, гурт «Патриція» та інші артисти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21009
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду