Перший покаже спецпроект до Дня захисту дітей

Перший покаже спецпроект до Дня захисту дітей

28 Травня 2013
18037
28 Травня 2013
11:36

Перший покаже спецпроект до Дня захисту дітей

18037
Перший покаже спецпроект до Дня захисту дітей
Перший покаже спецпроект до Дня захисту дітей

31 травня Перший національний покаже спеціальний проект до Дня захисту дітей «Хочу бути». Про це повідомляє прес-служба.

 

Програма вийде о 13:35.

 

У проекті візьмуть участь талановиті діти, маленькі науковці, діти, які отримали допомогу на лікування, діти-сироти.

 

«Головна мета спецпроекту "Хочу бути..." - дати дітям можливість відчути себе частиною великої родини», - йдеться у повідомленні каналу.

 

У ролі ведучих під час проекту дебютують діти: Данило Аскеров та Олексій Порхун працюватимуть у студії разом із ведучими Першого Національного Тетяною Цимбал та Геннадієм Попенком.

 

До студії також прийдуть: Анастасія та Вікторія Петрик із батьками, Світлана та Віталій Білоножки з онуками, Тетяна Піскарьова з дитячим ансамблем та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду