«Ера» до осені зняла з ефіру «Доброго ранку, Україно»

1 Травня 2013
16096
1 Травня 2013
11:08

«Ера» до осені зняла з ефіру «Доброго ранку, Україно»

16096
«Ера» до осені зняла з ефіру «Доброго ранку, Україно»

Ранкова програма «Доброго ранку, Україно» тимчасово припинила свій вихід. Про це повідомляє «Дуся» з посиланням на інформацію у Facebook ведучої Марини Шавлюги.

 

У прес-службі телеканалу «Ера» «Детектор медіа» повідомили, що  зняття програми зумовлене переходом на літню сітку мовлення. До того ж в ефірі до кінця червня продовжить виходити проект «Країна онлайн», який транслювався у межах «Доброго ранку, Україно».

 

Як наголошує прес-служба, керівництво каналу запевнило, що ранковий проект повернеться в ефір восени.

 

«Ми завжди на літо робимо полегшену сітку», - додали у прес-службі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду