«Інтер» запустив соціальні ролики до Дня Перемоги

1 Травня 2013
21513
1 Травня 2013
10:41

«Інтер» запустив соціальні ролики до Дня Перемоги

21513
«Інтер» запустив соціальні ролики до Дня Перемоги

З 1 травня в ефірі телеканалу «Інтер», а також інших каналів Inter Media Group (НТН, «Мега», К1, К2, «Піксель», «Ентер-фільм») вийде цикл соціальних роликів «Спасибі, що вони не знають », присвячених Дню Перемоги. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Головна ідея соціального проекту «Спасибі, що вони не знають» - демонстрація наївних і безтурботних дитячих роздумів про жахливі події Великої Вітчизняної, які пізнали «діти війни».

 

В основі кожного соціального ролика - інтерв'ю реальних українських дітей віком від 5 до 11, які відповідають на питання «Що таке бомбардування, окупація, бомбосховище, повітряна тривога?».

 

«Цикл "Спасибі, що вони не знають" - звернення вустами дітей нашого часу до всіх ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни. Побачивши ролики на каналі "Інтер" та інших каналах "Інтер Медіа Груп" нехай кожен глядач про себе скаже "Спасибі!" своїм батькам, дідам і прадідам, за те, що його діти онуки не знають страшних слів», - каже керівник медіагрупи Анна Безлюдна.

 

Зйомки циклу роликів «Спасибі, що вони не знають» відбулися за сприяння продакшн-хауса LimeLight. Режисер - Олексій Пасічник, оператор - Сергій Трофімов, арт-директор проекту - Ігор Грицик.

 

Відео роликів дивіться тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду