Програма «З Андрієм Пальчевським "Про життя"» розкаже про догхантерів

4 Квітня 2013
1870

Програма «З Андрієм Пальчевським "Про життя"» розкаже про догхантерів

1870
ПРЕС-РЕЛІЗ
Програма «З Андрієм Пальчевським "Про життя"» розкаже про догхантерів

Сьогодні, 4 квітня, о 19.15 дивіться на Першому Національному соціальний проект  «З Андрієм Пальчевським "Про життя..."».

 

Україною прокотилась хвиля жорстоких убивств безпритульних тварин. Одне з останніх сталося в Дніпровському районі Києва - там розстріляли собаку та її шістьох дитинчат. Закривавлені трупи тварин і нелюдська жорстокість глибоко шокували навіть найстійкіших.

 

Догхантери чистять місто від безпритульних тварин жорстокими методами - багато хто вважає їх нелюдами. Захисники безпритульних тварин вийшли на акції протесту - вони вимагають покарати злочинців. А мисливці за безпритульними собаками - догхантери - впевнені, що діють правильно і на благо всіх!

 

Убивати чи стерилізувати? Кому вигідні жорстокі розправи над вуличними тваринами? І що важливіше - гуманне ставлення до собак чи безпека і здоров'я людей?

 

Відповіді на ці запитання дізнавайтеся у програмі «З Андрієм Пальчевським "Про життя..."» на Першому Національному.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Першого Національного
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1870
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду