Злата Оґнєвіч може стати кращою виконавицею 2012 року

3 Квітня 2013
12052

Злата Оґнєвіч може стати кращою виконавицею 2012 року

12052
ПРЕС-РЕЛІЗ
Злата Оґнєвіч може стати кращою виконавицею 2012 року

Переможниця проведеного Першим Національним відбору на пісенний конкурс «Євробачення-2013» Злата Оґнєвіч стала однією з претенденток на звання «Краща виконавиця України-2012» у щорічній премії OE VIDEO MUSIC AWARDS.

 

Разом зі Златою за це звання позмагаються Гайтана, Наталія Могилевська, Тіна Кароль та LOBODA. Хто з цих виконавиць України стане кращою - визначиться на третій церемонії нагородження OE VIDEO MUSIC AWARDS, яка відбудеться 27 квітня в київському Палаці спорту. Перший Національний став генеральним медіа-партнером цього дійства.

 

Разом з кращою виконавицею України буде обраний і найкращий виконавець нашої країни. За це почесне звання позмагаються Едуард Романюта, Матіас, Іван Дорн, Макс Барських та Віталій Козловський.

 

Крім того, на третьої церемонії нагородження OE VIDEO MUSIC AWARDS будуть вручені нагороди ще в дванадцяти номінаціях: «Прорив року», «Найстильніший виконавець року», Best Female Performance, Best Male Performance, «Краща пісня іноземною мовою» , «Кращий виконавець Балтії», «Кращий гурт року», Best Sex Video, Best RAP and R'N'B, «Краща пісня року», «Кращий музичний проект року» та «Відео року».

 

Ведучий - Анатолій Євдокимов.

 

OE VIDEO MUSIC AWARDS - щорічна церемонія нагородження за досягнення в галузі сучасної музики виробництва музичних відеокліпів. Премія OE VIDEO MUSIC AWARDS створена для підтримки сучасних артистів, відкриття нових талантів, просування виконавців на музичні ринки в країни Балтії і країни Співдружності.

 

За правилами OE VIDEO MUSIC AWARDS, переможцем стає виконавець, який набрав найбільшу кількість голосів голосуванням на спеціально створеному веб-сайті www.oevma.com.

 

За підсумками фінального голосування за дві години до шоу визначаться переможці в усіх номінаціях. Імена переможців буде оголошено на сцені концертного залу під час церемонії і гала-концерту OE VIDEO MUSIC AWARDS.

 

Не пропустіть важливу подію у світі популярної музики - стежте за новинами на сайті Першого Національного.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Першого Національного
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12052
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду