Перший покаже документальний фільм про Андрія Сову

3 Квітня 2013
19129
3 Квітня 2013
12:14

Перший покаже документальний фільм про Андрія Сову

19129
Перший покаже документальний фільм про Андрія Сову

5 квітня Перший національний покаже прем'єру документального фільму «Український пересмішник. 100-літтю Андрія Сови присвячується», який присвячений видатному українському гумористові. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефір о 14.10.

 

Наприкінці минулого року минуло 100 років від дня народження артиста розмовного жанру, гумориста, кіноактора Андрія Сови. З нагоди цієї дати ТО документальних фільмів та програм Національної телекомпанії України створило фільм, присвячений видатному гумористу - «Український пересмішник. 100-літтю Андрія Сови присвячується». Автор - Володимир Качур, режисер - Світлана Красножон.

 

Прес-служба каналу зазначає, що Андрій Сова - людина, котру в 60-70-80-ті роки вся Україна цитувала, обожнювала, і щоразу поспішала до глядацької зали, коли на сцену виходив неперевершений комік.

 

Андрій Сова (1912-1994) народився в Одесі, пройшов надзвичайно цікавий шлях і життєвих, і творчих випробувань. Служив на флоті, знімався в популярних радянських фільмах. Його образи у відомих фільмах «Два бійці», «Літа молоді», «Королева бензоколонки» захоплюють своїм шармом, а акторська гра - майстерністю. Згодом гуморист створив «театр Сови» - коли на сцені лише один актор, а емоцій і захвату - нібито грає велика трупа.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду