detector.media
03.04.2013 12:14
Перший покаже документальний фільм про Андрія Сову
Перший покаже документальний фільм про Андрія Сову

5 квітня Перший національний покаже прем'єру документального фільму «Український пересмішник. 100-літтю Андрія Сови присвячується», який присвячений видатному українському гумористові. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефір о 14.10.

 

Наприкінці минулого року минуло 100 років від дня народження артиста розмовного жанру, гумориста, кіноактора Андрія Сови. З нагоди цієї дати ТО документальних фільмів та програм Національної телекомпанії України створило фільм, присвячений видатному гумористу - «Український пересмішник. 100-літтю Андрія Сови присвячується». Автор - Володимир Качур, режисер - Світлана Красножон.

 

Прес-служба каналу зазначає, що Андрій Сова - людина, котру в 60-70-80-ті роки вся Україна цитувала, обожнювала, і щоразу поспішала до глядацької зали, коли на сцену виходив неперевершений комік.

 

Андрій Сова (1912-1994) народився в Одесі, пройшов надзвичайно цікавий шлях і життєвих, і творчих випробувань. Служив на флоті, знімався в популярних радянських фільмах. Його образи у відомих фільмах «Два бійці», «Літа молоді», «Королева бензоколонки» захоплюють своїм шармом, а акторська гра - майстерністю. Згодом гуморист створив «театр Сови» - коли на сцені лише один актор, а емоцій і захвату - нібито грає велика трупа.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY