«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможницею третьої відбіркової гри стала Настя Маклакова

26 Березня 2013
18149

«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможницею третьої відбіркової гри стала Настя Маклакова

18149
«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможницею третьої відбіркової гри стала Настя Маклакова

24 березня на телеканалі «Україна» відбувся показ третьої відбіркової гри ерудит-шоу «Найрозумніший». Переможницею стала 13-річна Анастасія Маклакова (Київ, Україна).

 

Цього разу фінал виявився «жіночим»: Анастасія Маклакова (Київ), Дар'я Філліпська (Донецьк) та Васса Казакова (Москва) впевнено обіграли усіх своїх суперників. Але перемога дісталася саме киянці, яка в найвідповідальніший момент гри не розгубилася і зуміла дати найбільшу кількість правильних відповідей.

 

Настя Маклакова вчиться у 7-му класі київської гімназії № 143. Дівчинка любить кататися на велосипеді, складати вірші, читати книги, танцювати. Також Настя любить займатися сноркелінгом (вид плавання під поверхнею води із маскою та дихальною трубкою).

 

«Талант - це певні якості, які у поєднанні із наполегливою працею дають можливості реалізуватися в певному виді діяльності. Мені здається, що в мене є талант до віршування та до танців. Також у мене є й акторські здібності», - написала в своїй анкеті Настя.

 

Анастасія Маклакова стала переможницею третьої відбіркової гри ерудит-шоу «Найрозумніший». Попереду ще - 5 відбіркових турів, кращі гравці яких візьмуть участь у наступному етапі змагань - півфіналах.

 

Дивіться ерудит-шоу «Найрозумніший» щонеділі на телеканалі «Україна» о 14.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду