Телеканал Euronews надав свій контент онлайн-кінотеатру Megogo.net

26 Березня 2013
17721
26 Березня 2013
10:29

Телеканал Euronews надав свій контент онлайн-кінотеатру Megogo.net

17721
Телеканал Euronews надав свій контент онлайн-кінотеатру Megogo.net

Європейський телеканал новин Euronews підписав контракт про надання контенту з легальним українським онлайн-кінотеатром Megogo.net. Про це повідомляє прес-служба онлайн-кінотеатру.

 

З березня поточного року контент Euronews, лідируючої в Європі мережі трансляції новин, став доступний для користувачів Megogo.net в 15 країнах колишнього СРСР, включаючи Росію, Україну та країни Балтії.

 

На Megogo.net cюжети телеканалу Euronews розміщуються окремими відеороликами. Це, на думку прес-служби онлайн-кінотеатру, зручно глядачам, що можуть вибирати новини по заголовках і переглядати найбільш цікаві і актуальні, на їхню думку, відео-сюжети.

 

Керівник онлайн-кінотеатру Megogo.net Володимир Боровик вважає, що такий підхід до висвітлення подій буде вітатися аудиторією: «Ми живемо в світі, де всі поспішають і дуже зайняті, і багато хто має можливість виділити лише 5-10 хвилин між зустрічами або під час обіду для того, щоб отримати свіжу інформацію. Перегляд новин на смартфоні або планшеті з такого надійного джерела як Euronews може стати відмінним рішенням».

 

За словами пана Боровика, розміщення міжнародних новин на сайті Megogo.net є одним з ключових рішень по здійсненню успішної контент-політики легального онлайн-кінотеатру. Він також упевнений, що сюжети Euronews будуть популярні серед аудиторії ресурсу і ефективно сприяти розширенню не тільки глядачів Megogo.net, але і Euronews в зазначеному регіоні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», додатки  Megogo.net для мобільних пристроїв скачали 235 000 чоловік.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду