detector.media
26.03.2013 10:29
Телеканал Euronews надав свій контент онлайн-кінотеатру Megogo.net

Європейський телеканал новин Euronews підписав контракт про надання контенту з легальним українським онлайн-кінотеатром Megogo.net. Про це повідомляє прес-служба онлайн-кінотеатру.

 

З березня поточного року контент Euronews, лідируючої в Європі мережі трансляції новин, став доступний для користувачів Megogo.net в 15 країнах колишнього СРСР, включаючи Росію, Україну та країни Балтії.

 

На Megogo.net cюжети телеканалу Euronews розміщуються окремими відеороликами. Це, на думку прес-служби онлайн-кінотеатру, зручно глядачам, що можуть вибирати новини по заголовках і переглядати найбільш цікаві і актуальні, на їхню думку, відео-сюжети.

 

Керівник онлайн-кінотеатру Megogo.net Володимир Боровик вважає, що такий підхід до висвітлення подій буде вітатися аудиторією: «Ми живемо в світі, де всі поспішають і дуже зайняті, і багато хто має можливість виділити лише 5-10 хвилин між зустрічами або під час обіду для того, щоб отримати свіжу інформацію. Перегляд новин на смартфоні або планшеті з такого надійного джерела як Euronews може стати відмінним рішенням».

 

За словами пана Боровика, розміщення міжнародних новин на сайті Megogo.net є одним з ключових рішень по здійсненню успішної контент-політики легального онлайн-кінотеатру. Він також упевнений, що сюжети Euronews будуть популярні серед аудиторії ресурсу і ефективно сприяти розширенню не тільки глядачів Megogo.net, але і Euronews в зазначеному регіоні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», додатки  Megogo.net для мобільних пристроїв скачали 235 000 чоловік.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY