Компанія ВОЛЯ, телеканал «НСТ» і кіношкола CINEMOTION пропонують створити карту містичних місць України

25 Березня 2013
15909

Компанія ВОЛЯ, телеканал «НСТ» і кіношкола CINEMOTION пропонують створити карту містичних місць України

15909
Компанія ВОЛЯ, телеканал «НСТ» і кіношкола CINEMOTION пропонують створити карту містичних місць України

Телеканал «Настоящее страшное телевидение» («НСТ») і кіношкола CINEMOTION проводять конкурс на найкращу інтерактивну карту найбільш незвичайних та містичних місць «Територія страху», який проходить за інформаційної підтримки телекомунікаційного провайдера ВОЛЯ.

 

Конкурс проводиться з 15 лютого по 30 квітня 2013 року. У цей період його учасникам пропонується розмістити свої фото- чи відеороботи, а також легенду найбільш зловісного чи містичного місця будь-якого українського міста на сайтах телеканалу НСТ» (www.strashnoe.tv) і/або кіношколи CINEMOTION (www.cinemotion.ru). Такі місця зазвичай називають «територією страху».

 

Три найбільш сміливих та активних учасники конкурсу отримають головний приз - навчальну путівку до літнього кампусу FILMMAKING у кіношколу CINEMOTION. Авторів інших 20 цікавих робіт буде нагороджено гарантованими заохочувальними призами від телеканалу «НСТ».

 

У конкурсі може взяти участь будь-який громадянин України, який зареєструвався на сайті кіноканалу «НСТ».

 

Конкурсні роботи будуть оцінювати відомі діячі кіноіндустрії: режисери Ренат Давлетьяров і Олег Асадулін, кінокритики Михайло Шприц та Роман Волобуєв.

 

Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті ВОЛІ - http://volia.com/ukr/tv/promotions/fear-area.

 

Телеканал «Настоящее страшное телевидение» - це зібрання найкращих фільмів і серіалів, створених у жанрі «хоррор», трилери, фантастика, містика та чорний гумор. Занурюючи глядача у зловісно-захоплюючий світ, цікаві фільми телеканалу спонукають його відволіктися від повсякдення. Аудиторія каналу - понад 6 мільйонів абонентів на території Росії, СНД та Балтики.

 

Кіношколу CINEMOTION було створено у 2009 році на базі сценарного агентства CINEMOTION. Усі її освітні програми мають практичну спрямованість і підготовлені спільно з партнерами - провідними телеканалами і кінокомпаніями, представники яких проводять майстер-класи, дають тестові завдання і відбирають найкращі роботи студентів, які мають змогу пройти стажування і взяти участь у підготовці реальних проектів. І всі викладачі школи є фахівцями індустрії.

 

ВОЛЯ є провідним загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- та інтерактивне телебачення «ВОЛЯ SmartHD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Відділ зв’язків з громадськістю компанії ВОЛЯ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду